woensdag 5 juni 2013

fijne mensen

Nog wakker, al weer wakker, de mensen van die omroep WNL kunnen 's nachts geen oog dicht doen en dat is te merken. Ze moeten ook nog jeugdig doen. Dat veroorzaakt een spraakwaterval  en een stortbui aan onderwerpen. Nauwelijks hebben ze het over de massaslachting op het Plein van de Hemelse Vrede gehad, of ze moeten alweer door naar Roland Garros en het EK-voetbal voor jeugdspelers, waarna ook nog de nieuwe voorzitter van het ook al zo jonge CDJA voor de microfoon komt.

Hij ziet voor zichzelf geen toekomst in de politiek weggelegd, maar noemt zich reuze gemotiveerd om jongeren bij te brengen dat ze zich er wel voor moeten openstellen. Het is namelijk een schandaal dat de gemiddelde wethouder 57 jaar is. Alleen moet de gemeente niet nog ingewikkelder worden dan ze al is. Anders vinden de jonge Christenen er geen beginnen aan.

Waar ik dan weer helemaal van opvrolijk is het bericht dat, volgens nu.nl, een nieuw soort LinkedIn wordt ingericht voor baantjes voor mooie mensen, door en voor Beautiful People kortom. Zo zien die er uit. Blij dat ik niet mee mag doen.  
Foto:  Beautiful People
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten