donderdag 13 maart 2014

(on-)gezonde verhoging


In Winterswijk kan je je voorraad zetelverhogers uitstekend aanvullen. Kost maar een paar tientjes, dan heb je er twee en kunnen de zitters onder de kleinkinderen redelijk veilig mee met opa's auto.


Veel  lege winkels hebben ze er, maar nog flink wat fietsenwinkels. Er valt geen peil op te trekken, op de lokale economie. Maar degenen die het raadhuis mochten bouwen hebben goed geboerd. Het is maar goed dat er zoveel nieuwe taken op het bordje van de gemeenten komen. We kunnen ons niet goed voorstellen dat de ruim vierhonderd die er nog over zijn zich desondanks genoodzaakt zien nog eens meer dan achtduizend banen te laten vervallen.


Onze voorraad Marokkanen moet ook mar eens worden teruggebracht, verkondigt Wilders oorlogszuchtig met het ook op verkiezingswinst in Den Haag en Almere. Echt jammer dat zijn kiezers de parallellen niet zien met de verdachtmakingen die de joden en recenter de 'fascisten' zoals Poetin ons Europeanen noemt, moesten en moeten ondergaan. Schelden doet geen pijn, maae schadelijk is het wel. De verkiezingskoorts loopt angstwekkend hoog op. Heel ongezond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten