dinsdag 4 maart 2014

kikker op pad

Carnaval is  nog tot daaraan toe. Maar dat Kikker en Konijn een leeftijdsgenootje van ons beroven van haar portemonnee, nee, dat stellen we niet op prijs.

Denkt ze gezellig naar de optocht in Nijmegen te kijken, rijdt er 'per ongeluk' een vrolijk beest op een skateboard tegen haar aan. Sorry, sorry. M maar dank u voor de royale fooi.

Geef ons in plaats van gehos en dronkenchap de litteratuur maar, zoals de prachtwerken die ook over dieren gaan, maar dan lieve. Zoals "Kikker en pad", "Vos en Haas", "Bij Uil Thuis". Ja, dat is toch het beste. Thuisblijven. Bij een kopje Tranenthee.

Dat had ik 's avonds ook zo graag gedronken met mijn ex-voorzitter Hans Spekman. Maar zijn afspraak met de uitgetreden PvdA-leden uit Arnhem en omgeving is vlak voor het weekeinde tevoren afgezegd. Kennelijk zorgen degenen die nog wel lid zijn (Samsom??) voor actuele onrust die hem opeist. De afdelingsvoorzitter vond het jammer, en hoopt 'ergens in de zomer' toch nog een bijeenkomst voor ons dissidenten te kunnen beleggen.

Rien moet nu jammer genoeg de "Martien", een eenmalig verkiezingsmagazine rond de Arnhemse lijsttrekster, in zijn eentje gaan bezorgen. Een uurtje werk, als zijn vrouw hem had geholpen.. Of zal ik toch nog helpen? Het is mooi weer, schijnt het. En Martien kan het ook niet helpen, dat ze van de partij is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten