dinsdag 25 maart 2014

hete strijd

De Bourgondiër gaat het opnemen tegen Kwekkeboom en Van Dobben. Bal tegen kroket, helderder gezegd. Eerst dachten de eigenaren van de vette hapjes nog aan fuseren, maar nu dat niet doorgaat komt er een snacksoorlog.

Terwijl we in wereldpolitieke zin de Koude Oorlog weer uit de mottenballen halen, met dank aan Poetin, worden we thuis bedreigd door een hete strijd. Die van het frituurvet. Met de Bourgondiër is een extra grote bitterbal in aantocht, uit de keuken van eigenaar Van Geloven. Het Mora-concern had van oudsher Cora van Mora al in huis, en legt zich niet neer bij de supprematie van de krokettenmakers in de horeca in Nederland. 

In de supermarkt besteden wij Nederlanders minder en minder aan levens- en genotsmiddelen, maar een patatje langs de weg gaat er kennelijk nog altijd wel in. Troost moet érgens vandaan komen.


Voortaan alleen nog maar tomaten moeten slikken zou zoveel gezonder zijn. Of zitten in die hoek juist de snackbarfrequenteerders? Ik ben benieuwd welk menu de SP-ers ons hier in Arnhem gaan voorzetten. Als D 66, de grootste geworden in percentage, het toestaat tenminste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten