dinsdag 26 november 2013

vreemde boodschap

We hadden al eens laten zien dat de te natte verf van bosmarkeerders flink kan doorlopen. Vandaag een foto die bewijst dat droge verf ook knap weerbarstig kan zijn. 
 
De tekst is op twee ramen aangebracht, en maar in één geval doorgelopen. Verder wordt uit niets duidelijke wat dry paint is, wat je er mee kunt doen, en hoe je dit middel moet bemachtigen. Hier woont geen winkelier, hooguit een artistieke geest. 
 
 
Maar goed, je kunt het natuurlijk treffen en in Engeland wonen. Dan loop je kans je vuilniscontainers onverhoeds bestickerd aan te treffen met de ernstige waarschuwing dat je ze na twee december zo dicht mogelijk bij, maar toch ook weer niet op de stoep moet parkeren. Op straffe van anders niet geleegd te zullen worden. Het is bijna zover, er zullen nog heel wat hekjes en muurtjes moeten worden weggehaald vrees ik.
 
 
Nou ja, tot slot dan nog maar een plaatje van een bijzondere parkeervoorziening voor invaliden. Wel handig dichtbij de plaatselijke begraafplaats en het aan te eggen columbarium, voor als het onverhoopt mis zou gaan.
 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten