vrijdag 26 september 2014

Sint lost het op

Vrouwen zijn onmisbaar. Ook vandaag blijkt dat maar weer eens. Zij maken het mogelijk dat KPN zijn voorkeursbeleid voor meer vrouwen in de top nu ook weer kan afschaffen. 

Want de voorrang voor vouwen maakt dat de allochtonen te weinig aan bod komen. En dat betreurt het bedrijf diep. Een tweede argument is ook nog gevondn: in de praktijk lijken de dames eigenlijk gewoon teveel op mannen. Bij die gebleken gelijkheid en dus geschiktheid wil het bedrijf dus liever weer zoals vanouds autochtone mannen kunnen kiezen. 

Nog een paar andere knellende wereldvraagstukken lossen de meisjes voor de jongens en met name de prelaten onder hen op. Zwarte Piet wordt namelijk Bolle Trien. Een wezen in een snoezig jurkje, met engelenvleugels op haar rug. In de serie die Playmobil voor kerstmis uitbrengt zou je zo'n engeltje misschien nog kunnen plaatsen, maar niet met de Sint ernaast. Of zou dit een vingerwijzing zijn naar het weldra vervallen van het celibaat?? En dat voor nog geen acht euro. Niets lijkt meer onmogelijk. 


    .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten