dinsdag 25 februari 2014

gassen


Dat zijn toch weer goede berichten. De 80 ilometer op de A10 en de A13 worden in ere hersteld. Zou de minister van verkeer eindelij tijd gevonden hebben om de documentaire te bekijken die duidelijk maakte dat de Rotterdammers in Overschie geteisterd werden door de uitlaatgassen?

Het triomfantalisme  waarmee de VVD haar verkiezingsoverinning aangreep om overal de maximumsnelheden op te krikken, was abject, en het is fijn dat Schultz van Haegen dan nu een heel klein beetje bakzeil haalt. Ongelijk erkennen is natuurlijk reuze moeilijk, maar de gezondheid van de Rotter-  en Amsterdammers die langs de vuilste stukken weg wonen, heeft na de nodige rechtszaken dan toch het voordeel van haar twijfel gekregen.

Frisse lucht, en zeeën van sneeuwklokjes, wij begrepen best waarom de Zeeuwse kust afgelopen zondag alweer zoveel automobilisten uit Rotterdam Duitsland en Arnhem had weten te trekken. En reken maar, ook aan de andere kant van de toegang naar het strand stonden de parkeerplaatsen alweer helemaal vol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten