dinsdag 10 juni 2014

pinksterviering

Het hondenonderzoek heeft ons zondag in de Rijnhal gebracht die bijna tot fitnesscommercie wordt omgebouwd, maar nu nog voor de 42ste en laatste keer de tentoonstlling van de Arnhemse hondenclub kon faciliteren. "Voor complete ontharing", prees al bij de ingang een reclameplakkaat de dienstverlening van een handige ondernemer aan. Maar die bleek toch vooruit te lopen op de komst van de nieuwe gebruikers.


In de hal was er deze dag vooral emplooi voor wolbalen van kolossale afmetingen. Die lagen plat uitgespreid in een diep coma te wachten tot ze aan de beurt zouden zijn voor hun keuring. Binnen was het gelukkig iets koeler dan buiten. We hebben een rondje gemaakt en nog even gekeken naar de prestaties van de Schnauzers, die van de keurmeesters hun baasjes op een drafje diagonaal door  het keuringsvak moesten laten rennen. De honden kregen de punten.


Maar meer hoefden de met ons meegekomen kleinkinderen niet te weten over deze "honden voorstelling". Liever gingen ze nu naar ons huis, met het zwembad zo nabij. 

Even nog leek onweer spelbreker te worden, maar toen dat voorbij was en de lichten weer uit konden gingen de dappersten alsnog naar Klarenbeek. 
Opa en kleinzoon bleven thuis, voor lezing van een
treinen tijdschrift en het aanleggen van een traject.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten