woensdag 27 augustus 2014

lekker belangrijk

Dus Erik de Zwart is de spreekstalmeester van de filmpjes over de Thomastrein waar onze oudste kleinzoon zo dol op is. We weten het sinds in Knevel en Van den Brink aandacht werd besteed aan Rail Away, de langlopende BBC-serie over spoorverbindingen waar dan ook, die weer eens een jubileum te vieren heeft. 

De EO zendt de serie uit, vooral omdat er weinig in gecensureerd hoeft te worden. Dat was met natuurfilms over de evolutie wel anders. Vanwege het EO-etiket kunnen de opinieleiders uit die kringen er wel een onschuldig itempje in hun praatprogramma aan wijden. De voice-over was aanwezig, die bij het boodshappn doen aan zijn stem herkend wordt. En van De Zwart weten we nu dat hij zelf treinengek is en al jaren een tuintrein aan het aanleggen is, welk project nog lang niet af is. Zijn oma was de zus van de vrouw van Wim Kan, ook interessant om te weten, al vind ik het nog belangrijker dat zijn vader met de zus van mijn moeder (en met haar) dezelde achternaam deelt.

De gelovigen worden de laatste tijd trouwens steeds brutaler, Nu eisen ze weer dat onze koning propagandist wordt over zijn geloof. K. en B. zullen hem graag willen uitnodigen voor een streng verhoor in hun talkshow.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten