woensdag 13 april 2022

hup, links!

Tsja, nu heeft ook Lilianne Ploumen de PvdA gemeld niet verder te kunnen/willen als politiek leider. Ook haar Kamerzetel geeft ze op. Na haar voorganger Asscher (Samsom werd door hem gewipt, dus die slaan we even over) en diens voorganger Cohen al de derde, die niet verder durft. Geslachtofferd door de sociale media, als je het mij vraagt.
Wat heb ik toch een hekel aan die contramineurs, die daar hun schimpscheuten en negativisme botvieren. Bots maken tegenwoordig de dienst uit, al is het botvieren een woordvondst avant la lettre.
Hup links, jullie moeten toch echt eens leren samenwerken. Ploumen gaf het goede voorbeeld. Verguisd, maar ze heeft gelijk. Ik hoor net op de radio dat Merkel ook als grijze muis aan haar internationale carrière is begonnen. Ze heeft wereldfaam verworven. Jammer, dat Ploumen niet net zo heeft mogen groeien. Heeft de PvdA alweer een waardige opvolger in de startblokken klaar staan? Goede opvolgers vinden zal voor partijen als de VVD, de eenmans-PVV en de nu al hopeloos gefragmenteerde FVD geruststellend veel problematischer worden, zoveel staat vast.
De uil, zeker die van Minerva, blijft niet heel en wordt opgevreten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten