dinsdag 8 juli 2014

hup Mannschaft

Den Haag mag dan naast zijn schoenen lopen van trots, omdat Krul van ooit ADO twee strafschoppen heeft gestopt, de nijvere verslaggevers van TV-Gelderland hebben de regionale invalshoek in het oranjenieuws ook gevonden. Zij ontdekten de tante van  Cillissen, die gewoon van bij ons is, het landsdeel "met de mooie streken". Ze had het erg jammer gevonden dat hij op het moment suprême gewisseld geworden was.

Dat de Oranjecamping nu al moet sluiten omdat er na de groepsfase niemand meer komt kamperen, beheerst nu ook al een paar dagen al ons nieuws. De teleurgestelde ondernemer verwijt de luchtvaartmaatschappijen dat ze hun stoelen veel te duur verkopen. Drieduizend euro is voor een gemiddelde kampeerder/oranjefan teveel, als het nou duizend geweest was.... En dan weet je niet eens zeker of je na al dat dure vliegen nog wel een kaartje kunt bemachtigen. De zwarthandelarij binnen de FIFA-organisatie is namelijk net opgerold, dat was het kantoor dat kaartjes voor de spelers moest verkopen maar er zelf rijker van werd; een buit van 66 miljoen. Nu Blatter nog weg zien te krijgen, lijkt me.



Vanavond gaan de Duitsers proberen Brazilië voor ons uit het toernooi te werken. Daarna hebben we het zelf in de hand of we ze in de finale ontmoeten, als reprise van 1974. Onze eerste kampeervakantie samen. Dat minutieuze verslag in het Noors, op dat afgelegen eiland, wat was het spannend al vroegen we alleen naar de uitslag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten