donderdag 26 mei 2016

trapgat



Openluchtbad Klarenbeek is voor de passagiers van bus 3 gemakkelijk bereikbaar, als ze tenminste kunnen traplopen. Sinds een paar dagen schuilt er extra risico, doordat er een hapje uit een van de treden is genomen.

Het moet iets of iemand met een sterk gebit en hevige honger geweest zijn, die zich hier heeft uitgeleefd. De route naar boven is niet nodig voor zwaardere transporten dan handdoeken en badkledij, of de rugzakjes met proviand voor de sportievelingen die zich aan lange afstandswandelingen wagen. Nooit wordt hier gehannest  met piano's, of een te zware vuilnisbak. 
Vremd genoeg is er onlangs wel een onderbord bijgekomen bij de bewegwijzering naar het zwembad. "Bezoeker veroorzaak geen overlast s.v.p."  En dat terwijl er nauwelijks buren zijn, laat staan dat die ergens door gestoord kunnen worden. Benieuwd wanneer De Gelderlander hier eens een diepgravende reportage aan gaat wijden. En zelf houd ik natuurlijk de vinger aan de pols en zal volgen hoe lang het duurt voor het trapgat weer gerepareerd is.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten