dinsdag 24 mei 2016

mafkees

Bij Omroep Gelderland zit je goed, laat dit zadeldek de eigenaar van de fiets weten.Jammer dat Dumoulin er niet zo eentje had, gaat het door me heen. De roze trui zit nu om de schouders van een andere Nederlander,die nu al drie dagen achter elkaar als tweede over de finish is gekomen en al doende meer dan drie minuten voorsprong op de nummer twee van het klassement heeft genomen. Wij Nederlanders worden weer eens helemaal zenuwachtig: zou de eindoverwinning binnen bereik blijven? Nog een weekje doortrappen.

Nou ja, en anders maar hopen dat Kiki Bertens op Roland Garos nog verder komt dan de eerste ronde, waarin ze de nummer drie van de wereldranglijst heeft verslagen. Benieuwd hoe de Gelderlander die prestatie gaat kwalificeren. (Per slot van rekening moet die krant, nu zo helemaal ingelijfd door het Rotterdmse Algemeen Dagblad, in het streven naar behoud van lezers blijven zoeken naar de regionale invalshoek.).

Het baasje van Floris is dinsdag weer thuis gekomen, maar zo laat dat de hond al vast in slaap was.
Zijn ontwaken leverde mooie beelden op, die niet zouden misstaan op You Tube. Was dat er ook maar bij geweest toen Odysseus eindelijk weer bij zijn oude hond thuis kwam. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten