woensdag 18 mei 2016

molendag


Ook op Eerste Pinksterdag zijn we niet thuis gebleven, trouwens. Te voet kan je een eind komen, in ons geval leidde dat tot het Openluchtmuseum, ongeveer de enige culturele instelling waar je met je hond naar binnen mag. (Het gerucht dat je ook in dierentuin Rhenen terecht kunt, moeten we nog verifiëren. Onze eigen Zoo ziet er niets in.)

De bomen langs de opritten naar de rotonde op de Sxhelmseweg hadden op deze zondag hun roze hesjes nog aan. De Giro is weliswaar Gelderland al lang weer uit maar nog niet afgelopen, al is Dumoulin met een zeer achterwerk vandaag al wel afgestapt. 

Het was Nationale Molendag, maar zaterdag ook en zo hadden de twee menselijke leden van ons gezin allebei gelijk. Man heeft zich nu ook laten inschrijven als Vriend.En dat terwijl het meisje achter de kassa hem had proberen wijs te maken dat honden jammer genoeg echt niet naar binnen konden. "Maar u mag hem wel hier bij ons achterlaten," bood ze hoopvol aan. We hadden door dat hier sprake vanJa, wie houdt er niet van onze hond.  



Geen opmerkingen:

Een reactie posten