dinsdag 31 maart 2015

uit de ether

Als ik om half acht de straat op ga om aan mijn verjaardag te beginnen met een bezoekje aan de prikpoli, staat de graafmachine met kraandrijver Peter aan boord al klaar.


Een dag eerder dan gepland, omdat hem dat beter uitkomt, gaat hij met de vader van onze buurvrouw de nieuwe trap ingraven (en de oude weghalen) die naar onze woningen leidt. 

Een onverwacht cadeautje. Waar ook nog een zonsverduistering bij komt, die alleen tot het opsteken van wat lampen in huis noodzaakt.




Nou ja, het was verder een interessante dag, maar de verslaglegging hapert nu al twee weken, door softwareproblemen. Hoogstwaarschijnlijk gaat het nu weer niet lukken foto's mee te sturen. Maar afgelopen zondag rende onze kleindochter een kilometer aan één stuk door het Openluchtmuseum. In de stromende regen, maar normaal gesproken zou ze in het zwembad gelegen hebben. Rondjenederlandcom, loopster 402. De trotse moeder was haar enige aanwezige fan, maar die heeft dapper staan kleumen en zich helemaal doornat laten regenen uit naam van de familie.


Met een beker warme chocolademelk konden we de hardloopster belonen. Nu is het wachten op de computerdeskundige die me weer in de blogwereld terugbrengt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten