zaterdag 13 juni 2015

hallo, Bergen?

Zijn moeder is voor haar werk niet naar Venus, maar naar Bergen en niet eens in een raket, maar toch wel in een vliegtuig. Voor ons een buitenkansje, want wij mogen nu een paar dagen op onze jongste kleinzoon passen. Hij is namelijk nog niet zo erg leerplichtig.

Aan het eind van deze maand bestaat hij wel alweer een heel jaar. Vandaag heeft hij met de gele schoolbus mogen spelen, en met de inhoud daarvan, heel veel kleurige poppetjes. Erin en eruit, eindeloos. Zelfs het losse dak kreeg hij er een keer op, al was het dwars. Daarna heeft hij voor het eerst de blokkenstoof - ja, we hadden hem nog -  leren kennen. Het principe is hem inmiddels duidelijk, en zijn eerste blokje heeft hij al in het juiste gaatje weten te krijgen.  


Maar eerlijk gezegd was hij nóg bezetener van onze afstandbediening. Als je op de knopjes drukt zie je een lichtje. Hij past in de bus. En ook handig van zo'n ding: je kunt net doen of het een mobieltje is.Kan je tenminste even naar je moeder bellen, al zit ze ginds in Noorwegen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten