woensdag 16 oktober 2019

RE-volutie

Voorzichtig optimistisch. Maar ondertussen ook vannacht nog niet ook maar iets van een glimp van een accoord over de Brexit.

Morgen komen de Europese ministers voor het laatst bijeen, de Britse Trump die denkt een Churchill te zijn wil over twee weken klaar zijn en desnoods zonder afspraken hoe het verder moet de Europese banden verbreken.
De tijd is voorbij getikt zonder Tiktijd. En zonder gezond verstand in Engeland. Je bedenken wordt daar als ondemocratisch gezien. Dan maar van de klif af. Drie jaar geleden met een krappe en dubieuze meerderheid 'we willen eruit' gezegd en verder nooit meer last gehad van voortschrijdend inzicht.

 Zorgvuldig buiten beeld gehouden is dat er ruim ZES MILJOEN Britten (op een totaal van nu nog 65 miljoen) getekend hebben voor stoppen met de onzin. En dat een miljoen demonstranten er voor door Londen hebben gelopen. Ook honden hadden hun wooferendumbetoging. Hond en ik weten dat we er in gedachten bij zijn als de wanhopige allerlaatste volhouders zaterdag nog een laatste waarschuwing gaan geven. HER-roepen, RE-main. RE-voke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten